777.DK Ansvarligt Spil
Gå Tilbage

Ansvarligt Spil

777.DK er forpligtet til at støtte ansvarligt spil som en politik for kundepleje og social ansvarlighed. Vi tror på at det er vores ansvar overfor jer, vores kunder, at sikre at i nyder jeres spille oplevelse på vores website, velvidende om de økonomiske og sociale skader der er forbundet med ludomani.


Opretholde kontrol

Spil om penge bør behandles som sjov tidsfordriv, og ikke som et middel til at generere indtægter. Mens størstedelen af befolkningen kan behandle spil som rekreation og kun bruger hvad de har råd til at risikere, kan det for nogen være mere vanskeligt. For at opretholde kontrol over dine spillevaner vil vi minde dig om altid at overveje følgende punkter:

* Gambling bør gøres i moderate mængder og i form af en hobby og ikke en rigtig måde at tjene penge på
*Undgå at jagte dine tab og forsøge at få dem vendt - der er altid en ny dag.
* Kun gamble når du kan dække tab
* Hold øje med tiden og hold regnskab med de penge du bruger
* Hvis du har brug for en pause fra spil, kan du selvudelukke dig fra et eller flere af vores produkter ved at kontakte kundesupport.

Hvis du har brug for at tale med nogen om eventuelle problemer, du måtte have med dit spil, kan du kontakte en af de organisationer, som vi har beskrevet nedenfor.


Har du et problem?

Hvis du er bekymret for at gambling har en negativ effekt på dit liv eller andres, kan de følgende spørgsmål måske hjælpe dig med at afklare dette.

1. Er gambling grund til at du ikke tager på arbejde eller i skole?
2. Gambler du for at få tiden til at gå eller for at undgå at du keder dig?
3. Gambler du alene i lange perioder af gangen?
4. Har andre nogensinde kritiseret dig for din gambling?
5. Har du mistet interessen for familie, venner eller hobbier på grund af gambling?
6. Har du nogensinde løjet for at dække over hvor mange penge og hvor meget tid du bruger på gambling?
7. Har du løjet, stjålet eller lånt i forhold til at opretholde dine gambling vaner?
8. Er du tilbageholdende med at bruge "gambling penge" på noget andet?
9. Gambler du til du taber alle dine penge?
10. Efter at have tabt, føler du så at du skal forsøge at vinde pengene tilbage så hurtigt som muligt?
11. Hvis du løber tør for penge, når du gambling, føler du dig så fortabt og fortvivlet og føler behov for at spille igen så hurtigt som muligt?
12. Giver diskussioner, frustrationer og skuffelser dig lyst til at gamble?
13. Gør gambling dig deprimeret eller endda giver dig selvmordstanker?

Jo flere spørgsmål du kan svare ja til, jo mere sandsynligt er det at du har et problem med gambling. For at tale med nogen som kan give dig råd og støtte, kontakt venligst en af de organisationer som nævnt under Gambling rådgivnings organisationer.


Indbetalingsgrænse

For at støtte vores spillere i ansvarligt spil, tilbyder 777.DK muligheden for at sætte en indbetalingsgrænse på hver spiller konto. Denne mulighed kan indstilles ved at gå til " Min Konto" sektionen. Grænsernes kan rettes til en hver tid. En stramning af indbetalingsgrænsen vil træde i kraft med det samme, men en ændring af grænsen til det mildere har en ventetid på på nogle dage, for at undgå forhastede beslutninger.

Hvis du har brug for yderligere information eller assistance vedr. denne funktionalitet, kontakt venligst Kunde support.


Selv-udelukkelse

Har du brug for en pause fra gambling så tilbyder vi en selv-udelukkelse mulighed som kan blive aktiveret under "Min Konto" eller ved at kontakte kundesupport. Selv-udelukkelse betyder at din blive vil blive lukket i minimum 7 dage, og vil ikke blive genåbnet under nogle omstændigheder i udelukkelsesperioden. Dette er den største forskel i forhold til en standard konto lukning forespørgsel. En skreven forespørgsel (udløber efter din fastsatte tidsramme) er påkrævet før genåbning af konto kan overvejes.

777.DK siden tilbyder også kunder at blokere adgang til bestemte produkter (Sportsbook og Casino) via 'Min Konto' eller ved at kontakte kundesupport.

Hvis du overvejer selv-udelukkelse, skal du huske at kontakte alle gambling selskaber, med hvem du har konti og bede om selv-udelukkelse hos dem også. Vi anbefaler også, at der bliver taget hensyn til installation af software, der vil give dig mulighed for at blokere adgangen til internet gambling websites. Se filtreringssystemer nederst på denne side.


Gambling rådgivnings organisationer

* Center for Ludomani http://www.ludomani.dk/ En institution som arbejder for at forebygge ludomani og har siden 1992 behandlede personer med gambling problemer samt hjulpet deres pårørende. Behandling og forebyggelsesmetoderne er finansieret af den danske regering.
* Dansk Misbrugsbehandling http://www.danskmisbrugsbehandling.dk/ Har siden 2007 arbejdet med at overvinde og behandle vanedannende adfærd og tilbyder professionel behandling af ludomani i det nordlige Jylland.
* Frederiksberg Centeret http://www.frederiksberg-centeret.dk/ Er et behandlingscenter der tilbyder hjælp til enkeltpersoner og pårørende i forbindelse med afhængighed og ligger lige uden for det centrale København.


Mindreårige spillere

Det er ulovligt for alle under 18 år at åbne en konto og spille på 777.DK. 777.DK tager vores ansvar vedrørende dette meget seriøst. Vi udfører aldersverifikationskontrol af alle kunder, som bruger betalingsmetoder, der er tilgængelige for personer under 18 år og derudover udfører vi tilfældige aldersverifikationskontrol af kunder, der bruger andre former for finansieringsmekanismer.

Bemærk at alle personer under 18 år som bruger webstedet vil miste deres tidligere gevinster og kan også blive meldt til politiet.


Filtreringssystemer

Filtreringsløsninger tillader forældre at regulere adgangen til internettet, baseret på udvalgte kriterier. Forældre kan bruge filtre til at forhindre deres børn i at få adgang, blandt andet til gambling websites. Hvis du deler din computer med venner eller familie, som er under den lovlige alder for at registrere eller spille med vores hjemmeside, eller har anmodet om selv-udelukkelse fra gambling sites, kan du overveje forældrenes filtreringsløsninger såsom:


Net Nanny™ www.netnanny.com

CyberPatrol www.cyberpatrol.com